4-1 52 min Vrångö
5-1 64 min Jompa ass: Ferna
6-1 79 min Jompa ass Mike
6-2 90 min Vrångö (straff)

En härlig vårdag med en nervös ordförande och en lite mer segersäker coach ställde vi upp med följade lag efter att Owen lämnat återbud pga att han skulle bli pappa: Hampus - Mike, Wallnér, Kevin, Nikki - Andreas, Erik R, Anders - Hultenius, Ferna, Jompa
På bänken: Johan, Kalle, Savane
Vi börjar bra och skapar direkt flera halvchanser. Efter 8 minuter får Mike bollen av Wallnér en bit in på Vrångös planhalva. Mike ser Anders djupledslöpning och slår en långboll mot straffområdet. Anders löper ikapp med Vrångös mittbackar och slänger sig fram och hinner före både mittbackarna och målvakten och styr in bollen på volley i mål. Vi dominerar totalt, Jompa dribblar sig in centralt och försöker placera bollen i bortre hörnet men får inte till skruven och bollen går en halvmeter utanför. Innan kvarten är slagen gör Anders sitt andra mål efter en passning av Erik R skjuter han utanför straffområdet i bortre hörnet som målvakten är på men lyckas inte rädda den. Strax efter är det nära att Anders gör hattrick. Hultenius kommer runt på högerkanten och spelar in till Anders som är helt ren från 7-8 meter men skjuter över. Vrångö kommer i sporadiska anfall men skapar inget. Vi får till ett drömanfall när Jompa hoppar över bollen och Nikki slår en perfekt inspel till Hultenius som sätter till bredsidan men bollen tar i ribban, Ferna kämpar om returen och vi får en hörna som blir resultatlös. Vi har ett par bra omställningslägen men missar sistapassningen. Nu var det dags för Jompas show. Ferna kämpar med en mittback och målvakten långt ut i straffområdet. Ferna lyckas nicka bollen i sidan och där kommer Jompa och halvt felvänd lobbar bollen över målvakten som är på "mellis". Detta var Jompas 100:e mål för Pushers a-lag, imponerade. Knappt 10 minuter senare gör Jompa sitt 101:a mål när Erik R och Mike kombinerar på mitten och lägger bollen på djupet till Hultenius som slår in bollen framför målet där Jompa placerar i 4-0.
4-0 i paus där vi har dominerat totalt och kunde gjort fler mål.
Vrångö flyttar upp KJ Levin som spelade mittback på topp och pressade mycket högre än i första. Vi var inte riktigt beredda på det och hade svårt att hitta spelet. Vrångö skapar sin första riktiga målchans men Hampus räddar. Strax efter får vi inte bort bollen ordentligt och den hamnar hos en Vrångöspelare som lobbskjuter över Hampus från ca 20 meter. Matchen är betydligt jämnare och spelet böljar mer. Savane har kommit in och skapar några halvchanser. Kalle som också kommit in slår en fin passning till Jompa men avslutet går precis utanför. Efter ca 20 minuter kommer en långboll som Ferna skarvar till Jompa som rycker sig fri och gör sitt 3:e mål för dagen. Kalle slår ännu en fin djupledsboll denna gången till Savane som skjuter men målvakten räddar. Vi tar tag i matchen och styr spelet mer men Vrångö har ett par chanser och några farliga kontringar men får inte till de sista passningarna. Ca 10 minuter kvar och Mike får bollen på kanten och slår ett inlägg mot bortre delen av straffområdet där Jompa slår in 6-1 behärskat på volley. I slutminuten kommer Vrångö i en omställning och en Vrångöspelare bli fälld i straffområdet men domaren visar fördel för nästa spelare har nästan öppet mål men han skall dribbla och chansen försvinner men i andraläget glidtacklar Johan bollen och deras spelare trampar på hans fot och ramlar, då blåser domaren för straff. Visst skulle Vrångö haft straff i första läget men två fel gör det inte till ett rätt. Domaren erkände efter matchen att det var en ren kompensation. Straffen sätter Vrångö säkert i mål. Vi hinner göra avspel sedan blåser domaren av spelet.
6-2 i premiären efter en mycket bra första halvlek. Andra halvlek helt okey men där kan vi bättre. Nästa match blir mot seriefavoriterna Näset, det blir en tuff nöt att knäcka.